Ali Konan tarafından 18.12.2017'de paylaşıldı İyi günler, Uzun zamandır boyun ağrısı çekiyorum. Doktora gittim MR çel kildi. Omurilik arası sıvının azalması var denildi. Benim şikayetin sırt üstü fazla süre yatamıyorum bu pozisyonda uzun süre kalınca her iki elimin serçe parmakları uyuşuyor bunu hissediyor gece uyanıyorum bazen yüzük parmaklarda da uyuşma oluyor ama bu çok nadiren. Parmak Uyuşması için 2 yorum yapıldı Merhaba Sağ Elin Baştaki Yani İşaret Parmağıyla Beraber Orta Parmakla Pazardan Yiyecek Meyve Getirdim.orta Parmağın Ucundan Eklem Kemiğine Kadar Uyuşma Oldu.ne Yapmam Lâzım? Mustafa Özcan . 2021-06-02 / 4,5 Benim 4 Gündür Sol Ayak Parmaklarim Ve Ayagimin Ön Kısmında( Ayak Parmaklarimin Gerisinde) Karıncalaşma Ve Uyuşma Var Yaş 40 100 Kiloyum Boy 178cm. Başka Bir Görülen Belirtim Yok. Cevaplariniz İcin Şimdiden Çok Tesekkurler. Burak Yilmaz . 2021-06-02 / 4,5 | | | Ayak Baş Parmak Uyuşması | | El Parmak Uçlarında Uyuşma | | Başta Karıncalanma | | Sol Bacak Uyuşması | | Sol Serçe Parmak Uyuşması | | Uykuda Kol Uyuşması | | Ayak Parmağı Uyuşması | | El Baş Parmak Uyuşması | | Sağ El Parmak Uyuşması | | Yüzün Sol Tarafında Uyuşma | | Başın Sol Tarafında Uyuşma | | Sol Ayakta Uyuşma | | Başın Sağ Tarafında Uyuşma | | Kafa Uyuşması Neden Olur | | Vücutta Uyuşma | | Sol Kol Ve Bacak Uyuşması | | Sırtta Uyuşma | | Baş Ağrısı Ve Uyuşması | | Kol Ve Bacak Uyuşması | | İşaret Parmağı Uyuşması | | Sağ Ayak Uyuşması | | Kafada Uyuşma | | Diz Uyuşması | | Ayak Altı Uyuşması | | Orta Parmak Uyuşması | | Kalp Ağrısı Sol Kol Uyuşması | | Hamilelikte Bacak Uyuşması | | El Karıncalanması | | Sol El Uyuşması | | Vücudun Sağ Tarafının Uyuşması | Popüler İçerik | Ayak Baş Parmak Uyuşması Ayak Baş Parmak Uyuşması, Ayak baş parmaklarında duyu kaybı meydana gelmesi sebebiyle oluşan bir olaydır. Uyuşma el parmaklarında sıkça görülse de, ay... | El Parmak Uçlarında Uyuşma El parmak Uçlarında Uyuşma, Parmak uçlarında oluşan uyuşma ve karıncalanma sorunu, çoğu zaman herkesin başına gelebilen rahatsızlıklardan biridir. El... | Başta Karıncalanma Başta Karıncalanma, beyinde uyuşma hissinin halk arasındaki ifade edilişidir. Karıncalanma ile birlikte uyuşma, bir şeyin akıyor hissi ve elektriklenm... | Sol Bacak Uyuşması Sol Bacak Uyuşması, Bacak uyuşması damar sertliğinin habercisi olabilir. Bacak uyuşması bacakta herhangi bir bölgede kan akışının düzgün sağlanamama... | Sol Serçe Parmak Uyuşması Sol Serçe Parmak Uyuşması, Uyuşma ve karıncalanma hissi duysal sinirlerin hasarlanması yada aşırı uyarılması sonucu oluşmaktadır. Duysal sinirler beyi... | |